Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fox & Finch

17 februari @ 15:00 - 18:00

Gratis

Op zondagmiddag 17 februari is het weer tijd voor een countrymiddag bij Café d’Oranjeboom. Voor deze editie hebben wij voor u Fox & Finch op het programma staan!

Het duo Fox & Finch bestaat uit Tamara Vosbeek en Peter Lurvink. Tamara heeft jaren ervaring opgedaan als leadzangeres van o.a. coverband Mixed-up en Avalanche en heeft daarmee ontelbaar veel optredens gedaan in Nederland en daarbuiten en ook Peter heeft in o.a. de Arnhemse band Chicken Skin en Redstone Roots als lead zanger en gitarist overal in Nederland de podia onveilig gemaakt.

Geboren uit een liefde voor samenzang en melodische Countryrock / Folkrock / Southernrock en singer songwriter materiaal is dit bijzondere duo ontstaan.

Met Peter op akoestische gitaar spelen Tamara en Peter graag in leuke kroegen of op gezellige festivals waar men hun Roots georiënteerde songs kan waarderen.

Kortom, dit belooft een zeer gezellige middag te worden! De middag begint om 15:00 uur en is rond 18:00 uur afgelopen. De entree is zoals gewoonlijk gratis.

Graag tot ziens op 17 februari!
Het team van Café d’Oranjeboom

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
15:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Café d’Oranjeboom
Telefoon:
0263642202
E-mail:
info@cafedoranjeboom.nl
Website:
www.cafedoranjeboom.nl

Locatie

Café d’Oranjeboom
Oranjestraat 1E
Velp, Gelderland 6881 SB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0263642202
Website:
www.cafedoranjeboom.nl