Koningsdag bij d'Oranjeboom

Op zaterdag 27 april is het alweer Koningsdag, en ook dit jaar vieren we dit groots bij d'Oranjeboom. Met groot terras vanaf 12:00 uur gaan wij er weer een mooi feestje van maken. Komen jullie ook?Voor deze Koningsdag hebben wij muzikale ondersteuning ingeroepen van de band PartyMatic, die er ongetwijfeld een grandioos feest van gaan maken.

Lees meer »

Doe jij mee aan ons Formule 1-spel?

Binnen Café d'Oranjeboom organiseren wij een Formule 1-spel. Bij dit spel laat jij als echte F1-kenner zien dat jij elke race juist weet te voorspellen. Met je voorspellingen zijn punten te verdienen, die aan het eind van het seizoen leuke prijzen kunnen opleveren. En je kan nog meedoen voor seizoen 2024!

Lees meer »

Stolen Moments!

Op zondag 18 februari is het weer swingen en genieten in Café d‘Oranjeboom!Op deze jazzmiddag speelt Jazzteam met Harriet Middelhoek, onze zangeres, die weerveel zin heeft om met haar prachtstem de sterren van de hemel te zingen.Zo vlak voor de lente, staan er schitterende romantische liedjes en uitstapjes naarhet latin en jazz repertoire op het programma van componisten als Gershwin, Porter,Rodgers and Hart, Waller, Howard, Silver en nog vele anderen. Geniet van prachtigesongs, bijvoorbeeld Just Friends, ’s Wonderful, I Wish You Love, Song For My Father,To close for Comfort en Stolen Moments.Jazzteam met Harriet speelt ze recht uit het hart!Jazzteam is: Ab van den Abeelen bas, Martin Verburgh saxen en dwarsfluit, Reinier van der Sandt piano en Gijs van Hamersveld slagwerk en percussie.De middag begint om 15:00 uur en zal rond 18:00 uur afgelopen zijn.Met vriendelijke groet,het team van Café d'Oranjeboom

Lees meer »

Jazz in winterse sferen!

Op zondag 10 december 2023 tussen 15.00 en 18.00 is het weer zo ver:de maandelijkse jazzmiddag in Café D’ Oranjeboom. Zangeres Harriet Middelhoek zal, samen met Jazzteam, zorgen voor een sfeervolle jazzmiddag met hier en daar een uitstapje naar het jazzy latin repertoire. De conservatorium zangeres en de band kennen elkaar al jaren en hun repertoire-keuze is in nauw overleg zorgvuldig geselecteerd uit het grote aanbod van jazz- en latin stukken van grote componisten uit de 20e eeuw.

Lees meer »

De Velleperdonderdagen komen eraan!

De Velleperdonderdagen gaan morgen weer beginnen! Dit jaar zijn het er geen 2, maar 3! Op 27 juli, 3 augustus en 10 augustus zijn wij vanaf 12:00 uur met groot terras geopend, met live muziek vanaf 15:00 uur! Morgen en volgende week muziek van Eastwood, 10 augustus trio So Nice.

Lees meer »