Jazz in winterse sferen!

Gepubliceerd op 7 december 2023 om 05:34

Op zondag 10 december 2023 tussen 15.00 en 18.00 is het weer zo ver:
de maandelijkse jazzmiddag in Café D’ Oranjeboom. 

Zangeres Harriet Middelhoek zal, samen met Jazzteam, zorgen voor een sfeervolle jazzmiddag met hier en daar een uitstapje naar het jazzy latin repertoire. De conservatorium zangeres en de band kennen elkaar al jaren en hun repertoire-keuze is in nauw overleg zorgvuldig geselecteerd uit het grote aanbod van jazz- en latin stukken van grote componisten uit de 20e eeuw.

Harriet kwam na enige omzwervingen op 21-jarige leeftijd terecht op de Kleinkunst Academie in Amsterdam. In deze periode werd ze gevraagd om in de Nederlandstalige popgroep de Munck de gelederen te komen versterken als toetsenist en achtergrondzangeres. Er volgde een tijd van vele optredens door heel Nederland. Zij begon zich later meer en meer in de jazz stijl te verdiepen.
Ze doorliep het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam glansrijk en studeerde in 1996 met een UM advies af. Daarna werkte ze als zangcoach, muzikaal begeleider, arrangeur en componist bij musicalgroep FACE en was zangdocent aan muziekschool TOONBEELD te Castricum. Naast al haar optredens, is Harriet nog werkzaam als songwriter en als zangdocent aan de Amstelveense Muziekschool.

Wij hopen u zondag 10 december vanaf 15.00 uur te zien. 

Met vriendelijke groet,
Het team van Café d'Oranjeboom

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.